PALVELUT

Myynti

Ilmalämpöpumput toimivat sekä lämmityksessä etenkin talvisin että kesäisin ilman viilentäjänä. Ilma-vesi-lämpöpumppu ja maalämpöpumppu toimivat kokonaisvaltaisina lämmitysjärjestelminä, jotka tuottavat myös lämpimän käyttöveden.

Valikoimiimme kuuluu korkean teknologian ja luotettavuuden omaavat mallit ja merkit.

Asennus

Asennusta tehdessä pitää ottaa huomioon sisätilan pohjaratkaisun ja käyttötarpeen lisäksi myös rakennusteknisiä asioita, kuten käytetty rakennusmateriaali ja toimiva ilmanvaihto.  Asennamme kaikkia tarjolla olevia merkkejä. Asennukselle myönnämme 2 vuoden asennustakuun.

Opastamme asiakasta myös ilmalämpöpumpun oikeaoppiseen käyttöön eri käyttötilanteissa sekä käymme turvallisuusasiat läpi.

Toteutamme kaikki asennukset avaimet käteen periaatteella.

Toimimme pääosin itäisessä Suomessa, mutta asennus ja myynti verkostomme ylttyy koko suomen alueelle.

Huolto

Huoltopalvelumme kattaa kaikki merkit ja mallit, huollamme myös vesi-ilmalämpöpumppuja.

Perushuolto on syytä tehdä ilmalämpöpumpuille säännöllisesti. Suosittelemme vähintään kahden vuoden välein tehtävää täydellistä huoltoa.

Kysy huolto tarjoustamme!

Huoltopalvelumme kattaa koko suomen.

Ota meihin yhteyttä soittamalla tai täytä yhteydenottolomake ja katsotaan sopivin ratkaisu juuri sinun tarpeisiin!

Tuotetietoja

Midea-ilmalämpöpumput 

Uusi Midea Mission -ilmalämpöpumppusarja on suunniteltu pohjoisiin oloihin. Valittavissa on neljä mallia, jotka lämmittävät ja jäähdyttävät tehokkaasti alhaisissakin ulkolämpötiloissa.

Panasonic-ilmalämpöpumput

Panasonic ilmalämpöpumput tarjoavat kaikki ominaisuudet, joita voit kotiisi toivoa. Voit säädellä niin lämmitystä kuin jäähdytystä auringonvalon ja vuodenajan mukaan.

Sanyo-lämpöpumput

edustavat korkeaa teknologiaa ja käyttömukavuutta. Niissä on ensiluokkainen hyötysuhde ja ne toimivat tehokkaasti Pohjoismaisissa oloissa.

Innova-ilmalämpöpumpun

sydän on Sanyon Twin-rotaatiokompressori, joka takaa hyvän hyötysuhteen (COP) ja korkean energiansäästön. Ylläpitolämpötilatoiminto mahdollistaa laitteen laajat käyttömahdollisuudet.

Mitsubishi-ilmalämpöpumput 

on suunniteltu toimimaan Suomen olosuhteissa, ja Mitsubishi Electric on Suomen myydyin lämpöpumppuvalmistaja. Ilmalämpöpumppuja löytyy asennettuna niin saaristoista, kaupungeista kuin Suomen pohjoisimmistakin sijanneista. Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu on sopiva valinta niin jäähdytykseen kuin lämmitykseen.

Hitachi-ilmalämpöpumput

hyödyntävät viimeisimpiä invertteriteknologian etuja ja säästävät energiaa. Myös laitteen ulkomuotoon on kiinnitetty erityistä huomiota.

Gree-ilmalämpöpumput 

maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Vuonna 1991 perustetulla Greellä on kolmessa eri maassa yhteensä kymmenen tehdasta, joista valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua. Valmistetuista laitteista noin 55 miljoonaa on kotitalouksille tarkoitettuja tuotteita. Loput viisi miljoonaa ovat tehokkaampia, kaupalliseen tai teolliseen käyttöön suunniteltuja laitteita. Yksi kolmesta myydystä ilmastointilaitteesta maailmassa on Green valmistama.